Diesel Motor Nordic Serviceteam

 

SERVICE

DEUTZ Nordic har ett omfattande servicenätverk bestående av egna anläggningar och servicepartners för att kunna uppfylla våra kunders servicekrav dygnet runt.

Verktyg ikon

Service av gas- och dieselmotorer

Service och väl utfört underhåll är grunden för en problemfri användning av den dyra komponent som motorn representerar i de flesta maskiner. För att på bästa möjliga sätt garantera spetskompetens hos våra servicetekniker genomgår de löpande fortbildning på de motortyper som finns på marknaden samt framför allt utbildning på alla nya motortyper vilka ställer allt högre krav på specialkunnande, verktyg och elektroniska analysinstrument.

Jourtelefon – akut reparation och service av motor

Om du behöver komma i kontakt med oss utanför normala arbetstider, vänligen ring: 08-564 70 706. Glöm inte att ha motornumret redo.

Deutz jourtelefon erbjuder tillgång till reservdelar och våra erfarna servicetekniker ser till att minimera tiden era maskiner står stilla.

Utbildade servicetekniker

För att säkerställa att vi har rätt kompetens utbildas våra servicetekniker av våra leverantörer. De har dessutom genomgått utbildning kopplad till personsäkerhetHeta Arbeten samt Arbete på väg. Likaså är DEUTZ Nordic registrerad i enlighet med Entrépasset från SSG.

På DEUTZ Nordic garanterar vi att du får snabb och tillförlitlig hjälp med dina DEUTZ- och MWM-motorer. Från vårt lager i Stockholm levererar vi originaldelar överallt i Sverige, Danmark och Finland inom 24 timmar. Vi har även driftvätskor och tillsatser för att motorn ska gå så bra som möjligt. Vi och våra servicepartners tar gärna hand om reparation, underhåll som som DPF rengöring och service av dina motorer.

Boka service av motor

Fyll i formuläret nedan för att boka service på din motor. För akut hjälp, råd eller bokning av förebyggande underhåll vänligen kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att boka service på din motor.

  Kunduppgifter  Motorupplysningar
  Adress för servicearbetet
  Kontakt

  Har du frågor eller vill du beställa reservdelar? Tveka inte att kontakta oss idag!

  Kontakta oss