Motordelar

DPF rengöring

2022-01-27

Rengöring av dpf med garanti

En rengöring av ditt dieselpartikelfilter kan innebära en stor besparing mot att köpa ett helt nytt filter. Vi rengör ditt filter med garanti.

En rengöring av ett partikelfilter kan i de allra flesta fall få igång ett igensatt partikelfilter. När ett igensatt partikelfilter inte går att åtgärda med en vanlig urbränning eller så kallad standstill regenerering så krävs en grundligare rengöring för att få ner sotlasten till godkända nivåer. En rengöring kan också förebygga problem och driftstörningar på sikt och förlänga livslängden hos filtret.

Vår process är industriell och bygger på lång erfarenhet av att rengöra partikelfilter. Vi mäter alltid flödet i filtret efter rengöring för att säkerställa att det uppfyller tillverkarens rekommendationer. Uppfyller filtret inte kraven så görs rengöringen om. Skulle filtret mot förmodan inte gå att rengöra så står vi för hela kostnaden för rengöringen. Kontakta en av våra servicerådgivare idag för offert på just din motor.

Boka rengöring av dieselpartikelfilter

På vår servicesida kan du boka rengöring av ditt dieselpartikelfilter. Vi utför service på hela dieselmotorn och har originalreservdelar samt driftvätskor för att hålla din motor i bästa möjliga skick.

Kontakt

Har du frågor eller vill du beställa reservdelar? Tveka inte att kontakta oss idag!

Kontakta oss