E-Deutz

Deutz PowerTree, mobil snabbladdning för arbetsplatsen, mässan eller evenemanget!

2023-04-11

Deutz PowerTree är en mobil laddningslösning avsedd för alla typer av elfordon. Utrustad med en snabbladdare klarar den av att leverera upp till 150kW kontinuerligt laddning vilket är tillräckligt för att ladda även tyngre entreprenadmaskiner på kort tid, exempelvis en lunchrast.

Laddstationen är inbyggd i en 10-fots container  som väger under 5ton totalt och således helt mobil och avsedd för exempelvis byggarbetsplatser där laddinfrastruktur för maskiner saknas. Tack vare möjligheten att koppla in laddstationen på nätet, (upp till 64A@400V), kan den även fungera som balanslast för att jämna ut strömspikar under perioder då många laddar samtidigt. Dessutom laddas dom interna batterierna kontinuerligt vid inkoppling vilket gör stationen helt autonom.

Samtliga användargränssnitt är inbyggda bakom stadiga luckor för att sitta skyddade och oåtkomliga för obehöriga användare. Med hjälp av PowerTree Connect appen styrs åtkomstbehörighet och för slutanvändaren behövs endast ett RFID-kort för att kunna ladda sin maskin. För att passa en stor del av marknaden är laddstationen utrustad med CEE-handskar för både 16A@230V och 32A@400V, snabbladdaren är CCS2 standard för laddning med 150kW@800V eller 75kW@400V.

Intresserad av att veta mer?, kontakta vår motoravdelning för mer information

Deutz PowerTree

Kontakt

Har du frågor eller vill du beställa reservdelar? Tveka inte att kontakta oss idag!

Kontakta oss